Diemteam

foto Diemteam SHAKE 2019Na afgelopen jaar liggen de indianenpakjes weer achter in de kast en hebben we de stoere cowboys achter ons gelaten. De tijd is aangebroken om op een nieuw avontuur te gaan! Het Diemteam is er weer helemaal klaar voor. Dit jaar gaan we op expeditie. Wat je daarvan kunt verwachten? Wij weten het ook niet, maar we laten ons graag verassen. We kijken er in ieder geval weer naar uit; drankjes, feestjes, dansjes, veel gezelligheid, leuke jongens en natuurlijk lekker korfballen. Het Diemteam bestaat dit jaar uit zeven dames, we zullen ons even voorstellen!

Om te beginnen zijn er de leiders van het team; Chantal en Moniek, de Doesburgse dames. Dit onafscheidelijke duo is vaak te vinden tussen de mannen en je bent ze niet snel kwijt; je hoort ze namelijk overal bovenuit. Deze dames bepalen zelf de regels, en behoeden anderen (niet alleen de dames) graag voor “foutjes”. Chantal en Moniek zijn zeker niet bang om van zich te laten horen en zijn daarom perfect voor de rol van leiders!

De titel ‘volhouder’ hebben we aan Annemarie gegeven. Wanneer iedereen na het feestje klaar is om naar bed te gaan, gaat Annemarie altijd nog even door. Nog even een gesprekje voeren hier, nog even een drankje doen daar, nog even rustig onder de douche… Pas wanneer de wekkers bijna weer gaan is ze klaar om naar bed te gaan, en nog geen paar uur later staat ze dan weer vol goede moed op het veld!

Eva is de tacticus van het team, en daarbij ook vaak de verstandigste. Geef je Eva echter een paar wijntjes en zet je een lekker fout nummer op, gaat ook deze tacticus helemaal los! Die verstandigheid, tjah… Die is af en toe dan wel eens zoek. Gelukkig hebben we Moniek Chantal om “foutjes” te voorkomen!

Dan hebben we nog onze geslepene Demi. Zij is zowel op het veld als er buiten bloedfanatiek. Ook voor dit weekend heeft ze weer fanatiek haar koffers ingepakt en kun je haar met een geruime hoeveelheid bagage op deze expeditie verwachten.

Manon is de overlever van het stel. Zij komt door elke opdracht heen, zolang je haar maar niet meer dan twee shotjes geeft. Eten, turnen, korfballen, bootcampen en dansjes maken kan ze namelijk heel goed, zelfs met een shotje op, maar na dat tweede shotje is deze overlever af!

Last but not least hebben we nog Femke, de rouwdouwer van het stel. Femke mag dan de jongste van het stel zijn, maar ze valt zeker niet te missen. Femke laat zich niet aan de kant zetten (zeker niet in het korfbalveld), ze kan een grote mond hebben wanneer anderen dit verdienen en in roddelen is ze zeker de beste. Gelukkig weten wij dat ze het allemaal goed bedoelt!

Wil je ons nog beter leren kennen? Dan zien we je op het Shake Korfbal Event!!