Paniek in de tent

PaniekindetentdefWij zijn de meiden van ‘Paniek in de tent’. Dit is de vijfde keer dat we meedoen met Shake, wel elk jaar onder een andere naam en er zijn af en toe wat speelsters gewisseld, maar dat is allemaal niet erg toch?! Laten we ons maar even voorstellen zodat jullie je mentaal kunnen voorbereiden op deze expeditie.

Lieke - Heeft graag de touwtjes in handen. Ze zegt graag wat ze vindt en dat hebben wij nodig. Op het korfbalveld neemt ze graag de leiding, ofja dit probeert ze, alleen niemand luistert naar haar. Net zoals Mike, die luistert ook nooit, dan krijgt hij billenkoek. Dat willen we nog steeds een keer zien. Elk weekend dezelfde struggles in welke kroeg we nu weer gaan belanden. Als echte leider loopt Lieke voorop op weg naar de kroeg. Op de terugweg is dit wel anders, dat begrijp je denk ik wel!

Isa - Een echte volhouder, zowel in het veld als daarbuiten. Je hebt namelijk mensen met pech en je hebt Isa. Isa scheurde haar kruisband af, maar is alweer fit voor Shake 2019. Met een volhouder buiten het veld bedoelen we natuurlijk dat Isa niet zomaar opgeeft. Met Isa een avondje stappen betekend zo min mogelijk slapen, zoveel mogelijk drinken. Hoe het zit met de jongens? Vraag het haar zelf maar. Gratis tip: gebruik een goede openingszin of vraag of je met haar op de foto mag!

Sanne - Er kan er maar één de echte rouwdouwer zijn. Shake winnen zonder Sanne is niet mogelijk, met Sanne trouwens ook niet, maar we kunnen haar niet missen. Ze heeft korfbal al laten vallen voor tennis dus elk jaar is het maar weer hopen of het nog lukt. Eén ding lukt er zeker, douwen onder de korf of een keer aan een shirtje trekken. Jongens, mochten jullie echt heel graag willen dat Sanne je shirtje vastpakt dan moet je echt heel erg hard je best doen. Ze is namelijk al een jaar of 4 samen met een andere lekkere vent.

Meike - Is (soms) de stille kracht van ons team, maar kan voor aardig wat paniek zorgen. Vorig jaar waren we haar namelijk de eerste avond al kwijt. Zaterdagochtend leek het wel alsof ze de hele nacht heeft doorgehaald. Of dat ook zo is weten we nog steeds niet, zij zelf ook niet trouwens. Een echt overlever is ons Meike dus wel. Na een korte powernap heeft ze haar energiepijl weer op orde en scoort ze regelmatig, we hebben het hier natuurlijk niet alleen over een korfbalwedstrijd. Kijk maar eens naar haar! Dus, sla je slag. Je moet alleen wel een beetje je best doen om Meike te versieren.

Melissa - Met de tactiek van Melissa gaan we het Shake toernooi niet winnen. Niet alleen op het korfbalveld werkt haar tactiek niet zoals gepland, ook het versieren van jongens zorgt vaak voor veel paniek. Toch mag ze zichzelf sinds kort de vriendin van … noemen. Dit betekend niet dat Melissa haar o zo goede tactiek niet meer zal inzetten, ze helpt namelijk graag een van de andere meiden met het vinden van een leuke match. Ze mogen zelfs blijven slapen. Best gezellig in zo’n gezamenlijke tent. Daar heeft ze zelf namelijk ervaring mee!