Hoe laat worden wij verwacht?

Op vrijdag gaat het evenemententerrein om 16:00 uur open en zijn jullie van harte welkom. Wij stellen het op prijs als je er uiterlijk om 20:00 uur bent. Mocht je dit met je team niet halen laat ons dit dan vooraf even weten per e-mail. Indien 1 of enkele teamleden later of op zaterdagochtend pas aankomen is dit geen probleem.

Wij trappen het event af om 21:00 uur en het is dan prettig als je erbij bent en je tent hebt opgezet.

Moeten wij met ons complete team tegelijk naar binnen?

Dat kan, maar dat is niet noodzakelijk. Iedereen wordt bij aankomst per team of deel van het team welkom geheten door de organisatie. Daarbij wordt alles wat je moet weten uitgelegd. Als er teamleden later komen doen we dat voor hen graag nog een keer.

Mogen wij zelf eten en drinken mee naar binnen nemen?

Ja dat mag, deze spullen worden bij de tassencontrole wel gecontroleerd op alcohol en drugs. Het kan dus zijn dat verpakkingen geopend moeten worden indien wij twijfelen over de inhoud. Het is dus niet toegestaan alcohol of drugs mee naar binnen te nemen. Bij constateren van overtreding van deze regels bij de aankomst of later tijdens het event kan de organisatie besluiten hiervoor handhavend op te treden waarmee je riskeert dat je team naar huis moet. Daarbij wordt geen inschrijfgeld terugbetaald of munten terug genomen.

Parkeren?

Er is voldoende parkeerplaats bij ons sportpark. Houdt er rekening mee dat een aanhanger, vouwwagen, caravan, auto, camper, scooter of iets vergelijkbaars NIET het terrein op mag. Camperen op het parkeerterrein is ook niet toegestaan.

Nadat je de ontvangst gepasseerd bent, stellen wij karren beschikbaar om de spullen van je team naar de camping te vervoeren.

Tassencontrole.

Na het welkomstwoord kunnen jullie naar de toegangstent. Hier krijg je op vertoon van je ID jouw toegangsbandje (let op: een kopie ID volstaat niet). Tot slot worden jullie tassen gecontroleerd op spullen die niet toegestaan zijn. Zoals drugs of zelf meegebrachte alcohol. De organisatie behoudt zich het recht voor om een team wat toch deze middelen mee naar binnen probeert te nemen te weigeren. Zonder restitutie van het inschrijfgeld.