Winetastics 4.0

Winetastics 4Cindy: Leider
Vooraan in de strijdt zal zij ons team door alle moeilijke obstakels leiden. Ze zal ons team dan ook via elke proef via de samensmelting naar de finale brengen. Door haar aansturing maakt ze van een bij elkaar geraapt zooitje, een geoliede machine. En hoe ze dat doet, ja dat is het geheim van een goede leider.

Annemarie: Volhouder
Onze lichtelijk onhandige Annemarie zal tijdens de strijdt vallen, struikelen, botsen maar altijd doorgaan. Onder de korf zeker een sterke dame waar je niet mee moet sollen. Wanneer je de proef niet meer ziet zitten gooit Annemarie een strijdkreet en staan alle hoofden weer de zelfde kant op.

Lisanne: Overlever
Een vuurtje maken, naar eten zoeken of vis vangen, voor deze echte Robinson is dit geen probleem. Ook in de uitzichtloze situaties weet zij te kunnen overleven en zal altijd trouw blijven vechten voor het team. Wanneer het gros uitgeteld in de tent ligt, zal deze dame blijven dansen tot de laatste beat.

Linda: Rouwdouwer
Op het eerste gezicht is deze dame de ideale lieve schoondochter. Maar wanneer je in het veld met haar staat moet je uitkijken. Probeer deze dame maar niet uit te dagen, want je zult het verliezen. Zowel in het veld als in de 3e helft is ze een echte rouwdouwer.

Laura: Kameleon
Of het nou een denk-, uithoudingsvermogen-, of concentratie poef is het maakt niet uit want Laura kan zich aan elke situatie aanpassen. Soms zie je haar minder goed, maar pas op want daardoor kan ze juist extra sterk uit de hoek komen. Daarom wordt ze ook wel de kameleon van ons team genoemd.

Nicole: Tacticus
De echte strateeg. Zij heeft vanaf het eerste moment in de gaten hoe de tegenpartij is en weet hier op slimme wijze op in te spelen. Wanneer naar haar advies en strijdplan geluisterd wordt, zal er sowieso gescoord worden tijdens de expeditie. Op of buiten het veld.

Wij hebben er super veel zin in!!

Groetjes de Winetastics 4.0